ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

1. Ποιότητα

Στη ΒΙΑΝ προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Γι' αυτόν το λόγο έχουμε εφαρμόσει πολιτική ποιότητας στις διεργασίες μας και το σύστημα ποιότητάς μας έχει πιστοποιηθεί από τον φορέα πιστοποίησης TUV με τα Πρότυπα EN ISO 9001:2008 / EN ISO 13485:2012.

2. Ηγεσία

Η συγκρότηση όλων των πραγμάτων που στηρίζουν την εταιρεία, βασίζεται σε έναv ισχυρό άξονα: την διοίκηση. Οι άνθρωποι που επανδρώνουν αυτές τις θέσεις ξεχωρίζουν για την ικανότητά τους να ''οδηγούν'' το πλοίο σωστά και να διοικούν το "πλήρωμα" .

3. Σεβασμός

Στη ΒΙΑΝ δημιουργούμε ένα περιβάλλον κατάλληλο για την ανάπτυξη, εξέλιξη, κινητοποίηση και εκπαίδευση των εργαζομένων μας. Mε ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα, ανά ειδικότητα, προσφέρεται στους συνεργάτες μας εξοικείωση με τις πιo σύγχρονες μεθόδους πωλήσεων και προβολής καθώς και προσωπικής βελτίωσης.

4. Ευελιξία

Χάρη στον ορθό καταμερισμό εργασίας αλλά και το ομαδικό πνεύμα μας, η αντίδραση μας σε έκτακτες και απρόβλεπτες καταστάσεις, είναι η πλέον γρήγορη και επιτυχής.

Ωστόσο, οι παραπάνω αξίες δεν μας εκφράζουν μεμονωμένα... Όλες μαζί, φτιάχνουν το περιβάλλον, την ατμόσφαιρα και το πνεύμα της ΒΙΑΝ. Στηρίζουν τους εργαζομένους, διαμορφώνουν τρόπο σκέψης, δράσης - αντίδρασης και ανάληψης ευθυνών. Μας βοηθούν να κινούμαστε καλύτερα γύρω από τους βασικούς άξονές μας: τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους μετόχους μας αλλά και εμάς τους ίδιους...

Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

14ο χλμ Αθηνών-Λαμίας, Κηφισιά, Αττική, Ελλάδα
τηλ.: 210-9883372, 210-9883985
fax: 210-9889591
Περισσότερα

Όροι χρήσης | Πολιτική cookies | Δήλωση απορρήτου | Copyright © 2019 BIAN A.E. All Rights Reserved.